Lakberendezőknek

Csatlakozz a csapatunkhoz!

Kedves lakberendező kollégák, szeretettel várunk Benneteket a Stúdiónkban!
Higgyétek el, óriási könnyebbséget jelent, hogy a nálunk található számtalan termékminta (parketta, kő, tapéta, függöny, kárpit , szőnyeg, dekorfesték, lámpa) segítségével könnyedén érzékeltetni tudjátok ügyfeleitekkel az általatok megálmodott hangulatot. Eddigi együttműködéseink során mindig bebizonyosodott, hogy segítségünkkel munkátokat megkönnyítjük, ügyfeleitek idejét megspóroljuk.
Rendszeresen szervezünk előadásokat is, ahol az általunk hitelesnek tartott szakemberek tolmácsolásában ismerhetitek meg a legújabb termékeket, vagy hallhattok a technikai újdonságokról. Örülnénk, ha minél többen jönnétek el rendezvényeinkre, hogy Veletek együtt választhassuk ki az üzletben kapható kollekciókat, amelyekből dolgozunk.
Ám hogy mégse magunkat dicsérjük, mondják el a lakberendezők helyettünk, miért is érdemes ide járni:

MEGBÍZHATÓ PARTNEREK TERMÉKEI VANNAK ÖSSZEGYŰJTVE, AKIKKEL ÉVEK ÓTA EGYÜTT DOLGOZOM


„Miért szeretek a Yunoban dolgozni?

Elsősorban azért, mert itt időt és energiát spórolok. Nemcsak magamnak, az ügyfelemnek is. A Yunoban ugyanis olyan megbízható partnerek termékei vannak összegyűjtve, akikkel évek óta együtt dolgozom. Azért is szeretek ide járni, mert a Stúdióban található enteriőrök láttán az ügyfeleim arcán mindig felcsillan a mosoly, az ő elégedettségük pedig engem is magabiztosabbá, hitelesebbé tesz. Arról nem beszélve, hogy a sok apró részlet, a legújabb anyagok garmadája általában őket is inspirálja egy-egy enteriőr továbbgondolásában. Hogy miért örülnék, ha minél több lakberendező csatlakozna hozzánk? Imádom a Lakberendezők Országos Szövetsége által szervezett kiállításokat, amikor közösen hozunk létre valami szépet, amivel erősítjük egymást és a szakmát. Azt hiszem, a Yuno is ilyen: mint egy állandó LOSZ- kiállítás…”

 

Budai Ildikó, az „Év lakberendezője 2005” és az „Év lakberendezője 2010” cím birtokosa

AJÁNLOM MINDEN TERVEZŐNEK, AKINEK DRÁGA AZ IDEJE


„Leginkább azért szeretek a Yunoba látogatni, mert örülnek nekem. Aztán meg azért, mert szép, elegáns és otthonos a stúdió, ráadásul tömegközlekedéssel is könnyen elérhető (parkolni kissé nehezebb). Ami pedig a legfontosabb egy tervező számára: egy helyen, rövid idő alatt szinte minden elképzelésemhez találhatok anyagmintákat, berendezési tárgyakat, akár kivitelezőket is. Üzleti partnereik többsége az én megbízható partnereim voltak már eddig is, de ez kör azóta bővült. Ajánlom minden tervezőnek, akinek drága az ideje és megbízói számára a maximumot akarja nyújtani. Nem csak a tervezéssel, hanem a beszerzés és a kivitelezés területén is.”

 

Krebsz Zsuzsanna, az „Év Lakberendezője 2004” és az „Év lakberendezője 2007” cím birtokosa

KEDVESEK, MOSOLYGÓSAK,


ezért viszek nekik mindig gesztenyét.”

 

Radnóthy Szabolcs, építész

ITT BIZTOS, HOGY KIPATTAN AZ ISTENI SZIKRA


„Azért szeretek a Yunoba menni, mert ha még nem teljesen állt össze a fejemben a kép, itt biztos, hogy kipattan az isteni szikra. Ha pedig már tudom, hogy mit akarok, itt biztosan megtalálom a szükséges anyagokat. A megrendelő meg elájul, hogy már mik vannak, és mindent azonnal megrendelne! Ja, és boldog, hogy lakberendezőt hívott, mert magától képtelen lenne ilyen ízlésesen, gyönyörűen berendezni az otthonát.

A lányok meg őszintén segítenek és drukkolnak a kollégáknak! Semmi irigykedés, szakmai féltékenység! Ez nekem nagyon fontos, mert ez egy magányos szakma. Imádom ezt a helyet!”

 

Axmann Kati, lakberendező

A YUNO CSAPATA SEGÍTŐKÉSZ ÉS RUGALMAS


„Azért szeretek az ügyfeleimmel a YUNO-ba menni, mert itt minden igényes és extra lakberendezési tárgy, burkolat, bútor, textil stb. egy helyen megtalálható. Az ügyfelem így szép és trendi környezetben választhatja ki az igényeinek megfelelő terméket, aminek egy részét a helyszínen beépítve is megtekintheti, sőt, ki is próbálhatja. A YUNO csapata pedig segítőkész és rugalmas.”

 

Koronczay Noémi, lakberendező

vargameszterOTTHON LENNI EGY OLYAN VILÁGBAN, AHOL ÚGY ALKOTHAT AZ EMBER, HOGY A MUNKA ÖRÖMTELI, JÓKEDVŰ, LELKES ÉS KREATÍV TEVÉKENYSÉG.


… egy alkalommal, mikor bent voltam, Hanna – egy lakberendező csodaszép tekintetű kislánya – bejött a stúdióba. Mikor meglátott, pici karjait felém nyújtotta és mutatott az akvárium felé, hogy nézzük meg. Ölbe vettem és együtt csodáltuk a parányi természetet az ember alkotta térben. Onnan felmentünk a felső szintre, ahol a tervezés folyik. Látszott, hogy jól érzi magát, élvezi, hogy olyan helyen lehet, ami kellemes hangulatot, sugároz.Itt a szép környezet egyszerre nyugtat meg és inspirál. Mikor meglátta megint az Édesanyját, odament, aki kedves mosollyal szelíden annyit mondott neki.. „Kislányom gyere menjünk, hagyjuk a ’lányokat’ dolgozni, mert tudod ez valójában egy igazi munkahely”

Igen, jó érzés, hogy ilyen helyen alkothatunk, ahol nem tűnik munkának a munka.

Odafigyelünk egymásra, segítjük a másikat, akár csak egy jó szóval, akár többel, amire éppen szüksége van.

Itt mindenki egy olyan oázist találhat a mindennapok zajában, amire a lelkünk vágyik ebben a zűrzavaros világban.

Gondok, megoldandó feladatok itt is adódnak bőven, azonban itt a fásultság helyett mindenki a megoldásban gondolkozik és ez mindenen átsegít, a holtpontokon is gyorsan átlendít.

Köszönjük Nektek! 🙂

 

Varga M. Eszter, lakberendező