Title Image

Rólunk

Kedves Látogató!

Kezdhetném sorolni miért érdemes ezen az oldalon maradni, mi az amivel mást nyújt ez a lakberendezési webshop, mint a többi. Mégis inkább azt írom le miért vártam nagyon nagy örömmel, hogy elkészüljön.

20 éves lakberendezői és 12 éves lakberendezési boltvezetői tapasztalatom alapján azt gondolom, hogy nem minden esetben és nem feltétlen az aktuális trend követéssel érhető el a várva várt eredmény!

A trend változik, fejlődik. Egyre gyorsabban, mert követi a mi felgyorsult élünket. Így aztán nagyon sok irányzat van jelen. Egyik átfedi a másikat. Válogathatunk a még sose hallott nevű és a neo…izé felújított stílusok között. De mégis a legjobb, ha az időszerűség mellett nem térünk el nagy mértékben a saját ízlés világunktól.

Ebben az egyensúlyából kibillentett világban fontos, hogy tudatosan irányítsuk hangulatunkat, kedvünket, otthonunk ránk gyakorolt hatásával, a színek és formák eszközeivel.

Ezért lett számomra a véget nem érő trend a színes, mintás textilek vidámsága, a pasztell színű, természetes anyagok békés kiegyensúlyozottsága és az egyedi tervezésben rejlő önazonosság.

Erre az új „stílusirányzatra” szeretném hogy ráérezzen az érdeklődő ezen a webshopon!

Kíváncsian várom, hogy a feltöltött termékek milyen újabb és újabb egyedi ötletekre inspirálják az idelátogatókat, melynek kivitelezésében és kiválasztásában is szívesen segítek!

Színezd át az otthonod velem! 😊

Dávid Júlia